STRAHUJEMO ZA NAŠU DECU: Posle masakra migranata u školi, roditelji u Kladuši očajni! DROGA, ALKOHOL…

STRAHUJEMO ZA NAŠU DECU: Posle masakra migranata u školi, roditelji u Kladuši očajni! DROGA, ALKOHOL…

Nakon obračuna hladim oružjem deca i roditelji su preplašeni.

Ilustracija (Foto: Screenshot)

Osoblje i učenici osnovne škole „25. Novembar“ u Velikoj Kladuši konstantno su u strahu zbog prisutnosti imigranata u školskom dvorištu, što neretko završava međusobnim obračunima u kojima se koristi i hladno oružje.

Prema rečima učenika i školskog osoblja, imigranti se nesmetano kreću školskim dvorištem u kojem i spavaju. Međutim, oni često izazivaju masovne tuče pri čemu koriste i hladno oružje, prenosi USK Info.

Konzumacija alkohola i droga među imigrantima takođe se spominje kao problem. Da stvar bude gora, pored same škole otvoren je i restoran za imigrante.

Pročitajte još:
KADA ĆE SRBIJA REĆI DOSTA! Migranti sada opsedaju granicu sa Rumunijom, na udaru Banat!
Beograd dozvolio Haradinaju da gradi zgrade po Srbiji!
PRAVDA U VUČIĆEVOJ SRBIJI: Sirijac napao dete u Subotici, osuđen na samo 5 dana zatvora!

Iz škole su zatražili da se nadležne ustanove suoče s ovim problemom. Odgovora zasad nije bilo, a stanovnici Kladuše su konstantno izloženi kampanjim linča i uvrede da su ksenofobi (pseudo-psihjatrijski termin), a neretko im se preti i tužbama za govor mržnje ukoliko progovore o nasilju.

BONUS VIDEO: Kako novoforimrane drumske bande imigranata terorišu puteve u Srbiji, napadaju žene i kako su za proteklih 30 dana počinili najmanje 30 napada, pogledajte u sledećem snimku.

<<Izvor: Dnevna Gazeta/Tribun.hr/USK.info

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite