(VIDEO) KAO ZA VREME INFLACIJE: Penzioneri se rvaju za komad mesa u Orašcu, ovo je naš dan državnosti!

(VIDEO) KAO ZA VREME INFLACIJE: Penzioneri se rvaju za komad mesa u Orašcu, ovo je naš dan državnosti!

U Srbiji je nastupilo zaltno doba, u našoj zemlji se nikada nije bolje živelo, a standard je toliko visok da će se u našu zemlju naseliti migranti sa Bliskog istoka i Afrike, ali zašto onda imamo ovakve scene?

Scene identične sa onima iz perioda inflacije, šokirale su društvene mreže u Srbiji. Pored snimka napada na desničare koji su zviždali Ani Branbić i grupe penzionera koje se guraju i fizičkom silom pokušavaju da se izbore za hranu, snimljene su za dan državnosti.

Izgladneli penzioneri, koje su u velikom broju doveli kao članove SNS da daju podršku režimu u Orašcu na Dan državnosti, guraju se i pružaju ruke za sendvič.

Što je još gore, podsmevaju im se baš oni koji su ih organizovano doveli, mlađi SNS kadrovi zaduženi da im dele hranu.

Na snimku se čuju podrugljivi smeh „omladinaca“ i konstatacije „Ovi kao da nikad hleb nisu videli“…

Naprednjaci tukli desničare u Orašcu, zbog dobacivanja Brnabićki i Maji Gojković! EVO ŠTA KAŽE IVAN IVANOVIĆ…

Centralna državna ceremonija obeležavanja Sretenja održana je danas u Orašcu, a predvodili su je predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković i Ana Brnabić, međutim govore zasenili su incidenti.

Gojković i Čubrilović su položili vence na spomenik voždu Karađorđu, a pre polaganja pomen je služio episkop šumadijski Jovan.

Čestitajući građanima Srbije Dan državnosti, predsednica parlamenta Maja Gojković je istakla da je u Orašcu započet put ka slobodi i obnavljanju srpske države i da se danas obeležava jedan od najvažnijih datuma u srpskoj istoriji.

– I danas su pred nama izazovi, sa kojima moramo mudro da se nosimo, kao i pre 216 godina. Da bismo sačuvali slobodu i nezavisnost, utemeljenu na principijalnoj politici i vojnoj neutralnosti, moramo da nastavimo da razvijamo našu državu – rekla je Gojković.

Ona je poručila da je Srbija danas, zahvaljujući predsedniku Aleksandru Vučiću, navodno politički i ekonomski stabilna država, poštovana u svetu.

– Ugledajući se upravo na tu politiku, kojom je nakon ustanaka omogućio opstanak Kneževine Srbije, mi danas nastojimo da ojačamo Srbiju, da sačuvamo njen teritorijalni integritet i suverenitet, da brinemo o našem narodu svugde, i u Republici Srpskoj i u Crnoj Gori, u čitavom regionu. To pokazuje i današnji susret predsednika Vučića sa Srbima iz regiona – rekla je Gojković.

Predsednica skupštine je primetila da se Srbija, kako je rekla, razvija snažnije nego ikada u savremenoj istoriji, navodeći da raste zaposlenost, privredni rast, strane investicije.

Pročitajte još:
(VIDEO) BANAT NA UDARU: Kolona migranata uz zaštitu policije ušla u selo, naši stanovnici u šoku!
EVROPA U ŠOKU: Migranti iz Nigerije ubili tinejdžerku, pojeli joj srce i genitalije!
(VIDEO) SKANDAL ZA KOJI SRBIJA NE SME DA ZNA: Migranti organizovano silovali 1.400 devojčica u gradu Roterhamu!

– Zato sada imamo sigurniju i izvesniju budućnost – rekla je Gojković.

U toku manifestacije članovi i simpatizeri SNP naši su na više mesta u publici počeli da uzvikuju izdajnici i izdaja, izdaja… da bi ubrzo zatim došlo do fizičkog obračuna.

Predsednika pokreta Ivana Ivanovića su prisutni udarili i izbili mu telefon iz ruku, a kako je naveo i na drugim mestima je bilo pesničenja i nasilja.

„Bili smo isšutirani prebijeni, eto to je sretenje ove godine“ kaže Ivanović na snimku. Kako je objavio na svom Fejsbuk profilu podneo je u policiji prijavu protiv napadača.

Da bi ste videli snimak incidenata prebacite na 2 minuta, kada počinju problemi na skupu:

 

Posted by Ivan Ivanović Drugi Profil on Saturday, 15 February 2020

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite