KARMA? Bivšem francuskom predsedniku Olandu, upao migrant u kuću na meti njegova žena! PODRŽAVAO JE MIGRACIJU, A SAD ĆUTI…

KARMA? Bivšem francuskom predsedniku Olandu, upao migrant u kuću na meti njegova žena! PODRŽAVAO JE MIGRACIJU, A SAD ĆUTI…

Da li je Fransoa Oland mogao ovo da predvidi u periodu kada je podržavao masovnu migraciju i dovodio nove glasače u zemlju. 

Vatreni pristalica masovne migracije i ekstremni levičar, Fransoa Oland našao se na udari migrantskog nasilja, a intersentno je da se nakon napada na kuću koja se vodi na ime njegove žene nije oglasio za medije.

Pariska policija uhapsila je Alžirca (čovek iz zemlje u kojoj nema rata), zbog upada u kuću koja se vodi na ime Julie Gajet, partnerke doskorašnjeg francuskog predsednika.

Gajet je podnela prijavu zbog provaljivanja i upada lopova, a policija je otkrila 2 dana kasnije da je provalnik imigrant poreklom iz Alžira prenosi Le Point. Osumnjičeni je star 19 godina.

Policijski službenici su nakon istrage izdali nalog za deportaciju imigranta, ipak kao što to često biva u zemljama EU slučaj se zakomplikovao i Alžirac je uložio žalbu na odluku, pa se čeka nova presuda.

Pročitajte još:
VULIN: Spremni smo da primimo još više migranata, formirana je radna grupa!
OVO NIJE TERORIZAM: Migrant napao taksistu u Novom Sadu, vikao Alahu Akbar i nosio pancir!
EVROPA U ŠOKU: Migranti iz Nigerije ubili tinejdžerku, pojeli joj srce i genitalije!

Oland je poznat u Francuskoj kao političar koji je svojim protivnicima lepio pseudo-psihjatrijske etikete, ksenofobije, a njegov režim je u sprezi sa medijima pravda politiku otvorenih granica.

Bivši predsednik nije se oglasio povodom napada upada na posed njegove porodice.

Više o problemima migracije, masovnim zlostavljanjima žena u EU od strane migranata i šta sve stoji u kontroverznom sporazumu UN iz Marakeša, čiji je potpisnik i Srbije pogledajte u sledećem snimku:

Izvor: Dnevna Gazeta/Le Point

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite