MAĐARI IM SASULI U LICE: UN umesto što dajete pare za migrante, dajte novac za borbu protiv terorista!

MAĐARI IM SASULI U LICE: UN umesto što dajete pare za migrante, dajte novac za borbu protiv terorista!

Ministar spoljnih poslova Peter Sijarto rekao je na konferenciji o kontra-terorizmu, da UN bacaju novac na potsticanje migracije koja je pretnja za ceo svet, a da umesto toga novac treba da se uloži na borbu protvi terorizma.

Sijarto je rekao da oni koji promovišu masovnu kriminalnu migraciju u svetu, pretstavljaju „veoma ozbiljnu pretnju za celo čovečanstvo“ prenosi Hungary Today.

Globalni UN pakt o migrantima podstiče ljude da napuste svoje otadžbine rekao je ministar i ocenio da to predstavlja pretnju na samo za pojedine države nego i za čitave regione.

„Pozivamo UN da u svoj budžet uključe borbu protiv terorizma…a da troše manje na migraciju“, ministar je rekao na konferenciji koju je organizovao sekretarijat za kooperaciju UN u Evropi OSCE.

Pročitajte još:
MAĐARSKA KRIZA SVE PROMENILA: Čak 10.000 migranata zatražilo da živi u Srbiji za samo 2 meseca
ISTORIJSKA POBEDA NARODA NAD POLITIČARIMA: Grčka vlast odustala od naseljavanja migranata…
Mađarski ultimatum Vučiću, imaš 10 dana da se izjasniš o migrantima!

U prošlosti Sijarto je naglašavao da Mađarska obija multikulturalizam i masovnu migraciju kao rešenja za demografiju i tržište rada. Mađarska vidi socijalnu koheziju i jednistvo, kao ono što će podići natalitet i pomoći ekonomiji, rekao je ministar.

BONUS VIDEO – Na koje sve načine NVO sektor uči migrante da lažu kako su im kuće spaljene u Siriji, da odglume priče o ubijenim članovima porodice kako bi lakše došli do azila, možete videti u sledećem snimku:

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite