(FOTO) Migranti upali u zgradu gde žive stari ljudi! IRENU VUJOVIĆ BAŠ BRIGA ZA PROBLEME…

(FOTO) Migranti upali u zgradu gde žive stari ljudi! IRENU VUJOVIĆ BAŠ BRIGA ZA PROBLEME…

U šta se pretvorila Srbija? Dok država ne želi da zaštiti granice, a mediji objavljuju lažne vesti o diskriminaciji migranata naši građani ne mogu normalno da uđu u sopstvene zgrade. Mnogi razmišljaju i da se isele iz krajeva u kojima migranti prave problema.

Beograđanka Emilija Joksić otišla je do zgrade u kojoj je do skoro živela, i objavila fotografiju ulaza, koji okupirali nepozvani ekonomski migranti i azilanti, a reakcije nadležnih nema.

Znači mnogo sam besna, ovo je Karađorđeva 91, Savski Venac, preko puta Železničke stanice. Živela sam kao podstanar pre dve godine tu, od migranata nema života u ovom kraju ovo je katastrofa. Treba protest ovde da bude.

Pored je kafić Mesopotamija neki turčin godinama drži i tu su i kod njega u zgradi. Stanara to jest vlasnika stanova ima par i stariji su ljudi. Sve izdaju zgrada je puna stanova koji se izdaju – objašnjava Emilija svoj problem na Fejsbuku.

Ana Pejanovic kaže da se oni bore, ali odgovora nadležnih nema.

Opština to jest Irena Vujović ne rešava problem – zaključuje u prepisci Emilija Joksić

Foto: Facebook

Još jedna žena koja je stanovnik tog dela Beograda svedoči da ovo nisu izolovani incidenti, a reakcija lokalne vlasti na probleme građana je krajnje nehumana.

Živim u G.Principa i samo da obavestim da je 2016 bio protest u parku kao i potpisivanje peticije koja je uručena i Gradu i još nekom. I naravno od toga nije bilo ništa – kaže Beograđanka Aleksandra i dodaje:

Ta ista Irena je nama objasnila da treba da se naviknemo i prihvatimo „surovu realnost“ da će nam biti sugrađani.

Na šta se sve Srbija obavezala skandaloznim sporazumom UN o migrantima iz Marakeša, koji je takođe potpisan bez znanja javnosti, da bi se kasnije saznalo da ga je Srbija podržala kada se sve bilo gotovo pogledajte u sledećem snimku:

Izvor: Dnevna Gaueta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite