VIKTOR ORBAN: Ovo je zabranjeno reći u EU, ali migracija je zapravo organizovana invazija!

VIKTOR ORBAN: Ovo je zabranjeno reći u EU, ali migracija je zapravo organizovana invazija!

Premijer Mađarske Viktor Orban, koji je ujedno jedini lider u Evropi koji je od početka kriza uvek bio spreman da preduzme mere kako bi sprečio invaziju Evrope govorio je o problemima koje Mađarska ima iz pravca Srbije.

Nakon rutinske inspekcije mađarske ograde na granici sa premijerom Slovačke Petereom Pelegrinijem, Orban je rekao da Mađarska vlast sa poboljšanjem vremenskih prilika očekuje porast organizovanih prelazaka granice u karavanima, sa ciljem da se kriminalnim putem uđe u Mađarsku.

Tokom konferencije za novinare lider Mađarske, iskoristio je priliku da iskaže svoju zahvalnost Slovačkoj na podršci. „Ovo je jako težak posao i bilo bi nam još teže bez naših saveznika“ istakao je mađarski lider.

Pročitajte još:
(VIDEO) Srbi u grupama presreću migrante, nemojte da vam padne na pamet da dirate naše žene!
BRUTALAN GOVOR MRŽNJE: Subotičani su psihički bolesnici, zato mrze migrante!

Orban je takođe iskoristio priliku da iskritikuje lažne vesti koje plasiraju međunarodni mediji, koji su iskrivili sliku masovne migracije ističući da od novopridošlih migranata muškarci čine 95%, a svi su vojno sposobni.

„Zabranjeno je reći u Evropi, ali ovo je organizovana invazija“, podvukao je Orban koji je bio prvi lider u Evropi koji je imao hrabrosti da se suprotstavi globalistima po pitanju migracije, a zatim su to učinile i druge članice EU.

Pročitajte još:
UZEĆE NAM ZADNJU PARU IZ DŽEPA: Vučić uvodi kauciju za plastične flaše!
SAD JE SVE JASNO: Austrijski ministar ponovio, Srbija je potpisala da primi migrante!

Orban je više puta isticao da iza invazije ekonomskih migranata, stoji čovek koga u Mađarskoj zovu ujak Gjuri, to jest Džordž Soroš, finansijski spekulant koji je u mladosti učestvovao u progonu Jevreja u Mađarskoj.

Na koje sve načine NVO sektor uči migrante da lažu kako su im kuće spaljene u Siriji, da odglume priče o ubijenim članovima porodice kako bi lakše došli do azila, možete videti u sledećem snimku:

Izvor: Dnevna Gazeta/Glas Evrope

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite