(FOTO) MIGRANT PRETUČE SRBINA: Prekršaj i kazna 5.000 dinara! MIRNA PATROLA: Krivično delo i 5 godina zatvora!

(FOTO) MIGRANT PRETUČE SRBINA: Prekršaj i kazna 5.000 dinara! MIRNA PATROLA: Krivično delo i 5 godina zatvora!

Da li u Srbiji važe različiti zakoni za migrante, a drugi za naše građane?

Odluka policije da pozove Damnjana Kneževića na razgovor povodom istrage da je počinio krivično delo raspirivanja nacionalne, rasne i verske mržnje šokirala je javnost u Srbiji, a radi o slučaju patrola koje su razgovarale sa migrantima i u kojima nije bilo apsolutno nikakvog nasilja niti uvreda.

Pored toga aktivisti su rekli migrantima da veruju da su oni dobri ljudi, ali su molili migrante da ne prave probleme po Srbiji i da kažu svojim prijateljima da takođe ne izazivaju incidente, istovremeno ilegalni migrant Muhamad Said je za brutalno prebijanje našeg građanina u Loznici pri čemu je imao 2 saučesnika dobio kaznu od samo 5.000 dinara, pored toga sve je tretirano kao prekršaj, a ne kao krivično delo.

Knežević je na svom profilu objavio fotografiju poziva koji je dobio od policije. Kazne predviđene za ovo delo se kreću od minimum 6 meseci do 5 godina zatvora.

Pročitajte još:
ISKASAPLJEN: Migranti u Subotici sekli dečaka sa skalpelom po glavi! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)
VIKTOR ORBAN: Ovo je zabranjeno reći u EU, ali migracija je zapravo organizovana invazija!
(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) UBIJTE JE U IME ALAHA: Devojka plače i vrišti dok je migranti nemilosrdno tuku!

Hajde sada da pogledamo kako se tretiralo brutalno prebijanje našeg sugrađana u Loznici, koje nije klasifikovano kao krivično delo već samo kao prekršaj. Sami ćete moći da prosudite da li postoji diskriminacija naših građana u pravosudnom sistemu.

Migranti Anis Omar iz Libije, Muhamad Said državljanin Palestine i Amin Vahab iz Irana su u mestu Ljubovija koje pripada opštini Loznica 25.03.2018. godine oko 04:15 ničim izazvani napali i pretukli građana Srbije Miloša Kovačevića, za šta su dvojica dobili kazne kazne od 10 dana zatvora, a jedan je kažnjen sa samo 5 dana zatvora. Skandal je izašao u javnost nakon objavljivanja iscepane presude koju su građani pronašli na ulici, što je izazvalo ogorčenje na društvenim mrežama. (Fotografije iscepane presude ćete moći da vidite u celosti na dnu teksta).

Grupa migranata prišla je vratima automobila i počeli su da ih udaraju, dok su se u kolima su se nalazili Miloš Kovačević i Jovica Filipović. Nakon udaranja Kovačević je izašao iz automobila nakon čega mu je „dete izbeglica“ maloletni Mahamad Said zadao udarac u predelu glave, nakon čega je Miloš Kovačević pao na asfalt, a zatim su ga sva trojica migranata tukla dok je ležao bespomoćno na asfaltu.

Povrede koje je Kovačević dobio zavedene su u Domu zdravlja Ljubovija.

Trojica migranta osuđeni su za remećenje javnog reda i mira, na osnovu člana 43 stava 1 istoimenog zakona.

Anis Omar iz Libije (rođen 1999. godine) i Amin Vahab iz Irana (rođen 1993. godine), osuđeni su za brutalni napad na samo 10 dana zatvora. Obijica su Srbiju ušli ilegalnim putem.

Muhamad Said državljanin Palestine (rođen 2001. godine) koji je maloletno lice, to jest takozvani „dete izbeglica“ osuđen je na kaznu od samo 5 dana zatvora, iako je bio inicijator napada.

Pročitajte još:
(UZNEMIRUJUĆI FOTO) HAOS NA SICILIJI: Italijani počeli da ubijaju mafijaše migrante!
BRUTALAN GOVOR MRŽNJE: Subotičani su psihički bolesnici, zato mrze migrante!
(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) UBIJTE JE U IME ALAHA: Devojka plače i vrišti dok je migranti nemilosrdno tuku!

Said je Kovačevića prvi udario u glavu nakon čega je pao na asfalt, a besumučnom prebijanju su se nakon toga priključila druga dvojica migranata. Presuda je pronađena na ulici nakon što je migrant iscepao i bacio.

Sami procenite da li u Srbiji postoje dvostruka pravila i da li se praktikuje diskriminacija većine i recite nam šta mislite u komentarima.

Više o organizovanim masovnim silovanjima koje miganti vrše po evropi kao i na šta se sve Srbija obavezala skandaloznim sporazumom UN o migrantima iz Marakeša, koji je takođe potpisan bez znanja javnosti, da bi se kasnije saznalo da ga je Srbija podržala kada se sve bilo gotovo pogledajte u sledećem snimku:

Više o lažnim vestima koje su plasirali pojedini mediji, a u kojima se bez dokaza naši građani optužuju za diskriminaciju možete pročitati klikom OVDE.

Skandaloznu presudu kojom se migranti za prebijanje kažnjavaju sa samo 5.000 dinara možete pogledati na sledećim fotografijama:

Izvor: Dnevna Gazeta

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite