(VIDEO) LOMAČA ŠOKIRALA REGION: Hrvati spalili gej par sa usvojenim detetom, karneval obeležilo spaljivanje figura sa komunističkim simbolima!

(VIDEO) LOMAČA ŠOKIRALA REGION: Hrvati spalili gej par sa usvojenim detetom, karneval obeležilo spaljivanje figura sa komunističkim simbolima!

Nije tajna da se brojni Hrvati protive eksperimentalnoj odluci da se istopolnim parovima dozvoli udomljavanje tuđe dece i da je takva odluka donete rezrefrendumske većine, ali Imotski performans šokirao je region.

U nedelju je u Imotskom održana tradicionalna Bakova povorka, dan kada se Imoćani maskiraju i šetaju gradom, a tokom te ceremonije dogodio se skandal – zapaljena je figura koja simbolizuje gej par sa detetom, na čijem čelu je bila petokraka.

Tradicija organizovanihsvečanosti u Imotskom duga je 150 godina, s Bakovom povorkom kao centralnom manifestacijom, koja je prodefilovala ulicama ovog gradića u nedelju poslepodne. Ipak, ovogodišnju svečanost obeležio kontraverzni performans.

Naime, Imoćani su za karnevalsku figuru koju su na kraju i spalili odabrali dvojicu homoseksualaca sa usvojenim detetom koje je imalo komunisitčku petokraku na čelu.

Pročitajte još:
(FOTO) MIGRANT PRETUČE SRBINA: Prekršaj i kazna 5.000 dinara! MIRNA PATROLA: Krivično delo i 5 godina zatvora!
BRUTALAN GOVOR MRŽNJE: Subotičani su psihički bolesnici, zato mrze migrante!
(VIDEO) Dojče Vele: U paralelnoj realnosti migranti napadaju žene po Srbiji, a ovo su slike i snimci žrtava!

Rekli su, „sviđalo se to nekome ili ne, ovo je za nas nenormalno, ali svako ima pravo da bude šta hoće“, prenosi hrvatski portal Slobodna Dalmacija.

Slobodna Dalmacija je za komentar upitala predsednika KD „Bakove svečanosti“ Milivoja Đuku: „Ostali smo konzervativni, držimo se tradicije. Daj dite materi, kako bi se reklo. Mislimo da je to ispravno,“ kazao je Đuka.

Na koje sve načine NVO sektor uči migrante da lažu kako su im kuće spaljene u Siriji, da odglume priče o ubijenim članovima porodice kako bi lakše došli do azila, možete videti u sledećem snimku:

Izvor: Dnevna Gazeta/N1/Slobodna Dalmacija

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite