UDARANJE CREPOM U GLAVU: Migrant upao u kuću poznatog srpskog fudbalera!

UDARANJE CREPOM U GLAVU: Migrant upao u kuću poznatog srpskog fudbalera!

Poznati srpski fubaler koji je igrao za između ostalog igrao za reprezentaciju, Bajern Minhen, Šalke 04, Ajntraht nakon svoje penzije i povratka u našu zemlju, dočekao je da mu u kuću upadne lažni azilant kome je odbijen zahtev kao neosnovan.

Dvadesetosmogodišnji agresivni migrant A. Š. napravio je incident na Senjaku u kući poznatog fudbalera, pretio je i da će da se ubije.

Migrant je nezadovoljan činjenicom da on i njegova porodica nisu dobili azil u Srbiji što je želeo, pa je zbog toga upao u kuću Radmila Mihajlovića, popeo se na krov njegove kuće, lupao crepove o glavu i na engleskom je pretio da će da se ubije.

– Migrant je imao povrede glave koje je sam sebi naneo, te je najpre odvezen u Urgentni centar. Pošto su mu lekari sanirali ranu, prebačen je na kliniku za psihijatrijske bolesti – rečeno je Kuriru.

Očevici tvrde da je nepoznato zbog čega je odabrao baš kuću Radmila Mihajlovica, pretpostavlja se da je slučajno…

Podsetimo, Mihajlovic je igrao za Željezničar, Dinamo Zagreb, Bajern Minhen, Šalke 04, Ajntraht, Pohan Stilerse i Apop Pafos, za reprezentaciju SFR Jugoslavije odigrao je šest mečeva.

Pročitajte još:
(VIDEO) VUČIĆ PODIVLJAO: Protivnici migracije su odvratna, fašistička đubrad! Napade na žene i spaljene kuće prećutao…
(VIDEO) Dojče Vele: U paralelnoj realnosti migranti napadaju žene po Srbiji, a ovo su slike i snimci žrtava!
(VIDEO) LOMAČA ŠOKIRALA REGION: Hrvati spalili gej par sa usvojenim detetom, karneval obeležilo spaljivanje…

Podsetimo, Sin Radmila Mihajlovića je takođe fudbaler, trenutno nastupa za Radnički iz Niša.

Proteklih dana u našim medijima i na društvenim mrežma se pojavilo više lažnih vesti o napadima na migrante, kao i neproverene informacije od diskriminaciji. Još uvek nije sprovedena analiza nadležnih organa da li one utuču na nasilje koje se dešava nad našim građanima ili podstiču efekat huškanja, ali jednu od tih vesti možete pročitati klikom OVDE, a radi se o napadu na NVO aktiviste koji pomažu migrantima koji se istragom policije pokazao kao netačan.

Na koje sve načine NVO sektor uči migrante da lažu kako su im kuće spaljene u Siriji, da odglume priče o ubijenim članovima porodice kako bi lakše došli do azila, možete videti u sledećem snimku:

Izvor: Kurir

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite