(VIDEO) Veterani spavaju ispred skupštine, za to vreme Vučić brine brigu o migrantima i naziva neistomišljenike fašističkim đubretom!

(VIDEO) Veterani spavaju ispred skupštine, za to vreme Vučić brine brigu o migrantima i naziva neistomišljenike fašističkim đubretom!

Posle 144 dana provedena u Pionirskom parku, započeli smo protest i ispred Narodne skupštine Srbije. Prebacili smo vreće za spavanje i stiropor kako bismo na takav način skrenuli pažlju onih koji treba da glasaju za nakaradni Nacrt zakona o borcima. Dok predsednik Srbije nema vremena da ih primi, sa televizija se bavi njemu gorućim problemom ekonomskih migranata koji su došli u našu zemlju, a ne-nasilne patrole naziva odvratim fašističkim đubretom.

U toku protesta se danas desilo da su nekako u isto vreme došli i roditelji ukradenih beba, koji traže pravdu za svoju decu.
Jedan detalj je vrlo interesantan sa današnjeg protesta- prenosi portal na braniku otadžbine.

U momentu kada su počeli ljudi da se okupljaju u vezi sa njihovim problemom, ubrzo su počele televizijske ekipe da pristižu.
Nakon nekoliko minuta bilo je oko deset televizijskih ekipa, što domaćih, što onih iz našeg komšiluka.

Ekipe novinara

Neverovatna je činjenica, da se niti jedna od tih ekipa nije udostojila da snimi i naš protest, niti da novinari pitaju zašto smo tu, osim ekipe Insajdera i Slobodne Televizije – kaže portal ratnih veterana i pita:

Da li moguće da je ovoliki mrak u Srbiji ?

Iznenađeni poslanici

Danas smo imali priliku i da razgovaramo s pojedinim poslanicima koji su nas pitali kako je stanje, valjda smo bili previše daleko u Pionirskom parku, pa nisu do sada mogli da dođu do nas.

Od nekih smo čak dobili obećanje da neće glasati za ovaj nakaradni Nacrt zakona, ali kao što to obično biva kad političari obećaju od tog posla nema ništa.

Spavanje ispred skuštine

Zbog ovog Nacrta zakona, koji odgovara samo pojedincima, odlučili smo da protest nastavimo ispred Narodne skupštine i to svakodnevno. Ovim putem pozivamo svu braću učesnike ratova devedesetih da nam se pridruže, jer ovaj sraman zakon se tiče svih nas.

Sledeći veliki protest je zakazan za 1. mart u nedelju u 12 sati ispred Skupštine.

Čime se predsednik bavi ovih dana pa ne može da primi one koji su ostali invalidi braneći u ratu naše građane?

Društvene mreže zapalila je skandalozna izjava predsednika SNS u kojoj naše građane koji decidno kažu da nisu fašisti, naziva fašističkom đubradi, dok istovremeno prećutkuje seriju napada na žene i zapaljene kuće i vikednice u Subotici.

Na samo da u našoj zemlji veliki broj medija poziva na cenzuru teme migrantskog nasilja, blokranje medija koji izveštavaju kroz šta su sve prošle žrtve, već je i predsednik države otvoreno zauzeto stav kojim krivicu svaljuje na naše građane.

Pro-migracioni predsednik Srbije, Aleksandar Vučić uputio je salvu uvreda na račun onih koji misle drugačije od njega, komentarišući patrole protiv migrantskih napada u centru Beograda.

„Prestanite sa takvim glupostima đubradi fašistička, sa tim prelivanjem čaša i ostalim budalaštinama“ rekao je vođa trenutni najjače stranke u našoj zemlji.

Iako su aktivisti naglasili migrantima da oni nisu nacisti ili fašisti, kao i da veruju da su migranti dobri ljudi, ali ih mole da prošire poruku među sunarodnicima da ne napadaju naše građane, predsednik SNS je ponovo širio generalizacije i stereotipe, koji sa graniče sa govorom mržnje.

Aleksandar Vučić se ni jednog trenutka nije dotakao dokazanih napada na naše žene, a nije pomenuo ni veliki broj zapaljenih kuća u Šidu i Subotici, a preskočio je i da pomene masovna silovanja u Kelnu i Roterhamu koja su počinili upravo migranti, nad ženama evropskog porekla.

On u svom stavu deli gledišta sa političkom NVO Žene u Crnom, koja je zatražila kažnjavanje patrola, zbog širenja rasne mržnje. Ipak nije obrazloženo koja je to rasa migrant u pitanju jer patrole nisu organizovane na osnovu rase, nego zbog migracije, a migrant može biti bilo koje boje kože pa i iste boje kao i član patrola.

Šta se zapravo desilo u Beogradu

Posle serije incidenata širom Srbije, koji idu od napada na žene, prebijanja, napada na maloletnike, pa sve do paljenja kuća, u Beogradu su formirane građanske patrole koje nadziru ponašanje migranata.

Obzirom na organizovana silovanja u Kelnu koja su migranti počinili za novogodišnju noć, a u kojima je zlostavljano preko 1.500 žena, sličan skandal u Roterhamu koji broji 1.400 žrtava, tema u Beogradu su takođe bile žene.

Pročitajte još:
(FOTO) MIGRANT PRETUČE SRBINA: Prekršaj i kazna 5.000 dinara! MIRNA PATROLA: Krivično delo i 5 godina zatvora!
BRUTALAN GOVOR MRŽNJE: Subotičani su psihički bolesnici, zato mrze migrante!
(VIDEO) Dojče Vele: U paralelnoj realnosti migranti napadaju žene po Srbiji, a ovo su slike i snimci žrtava!

Grupa od desestak naših građana, šetala se u potezu od Zelenog Venca do parka kod ekonomskog fakulteta i upozoravala ekonomske migranti i azilante da ne diraju žene u Srbiji.

Na koje sve načine NVO sektor uči migrante da lažu kako su im kuće spaljene u Siriji, da odglume priče o ubijenim članovima porodice kako bi lakše došli do azila, možete videti u sledećem snimku:

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite