POLICIJA NIJE DEMANTOVALA: Migranti izboli Srbina pred ženom, ispred Bitefa?! ŠTA SE TO KRIJE IZA SLUČAJA…

POLICIJA NIJE DEMANTOVALA: Migranti izboli Srbina pred ženom, ispred Bitefa?! ŠTA SE TO KRIJE IZA SLUČAJA…

U ponedeljak ujutro, jedan sat oko ponoći, dvojica migranata su kod Bitef teatra nožem napala dvojicu muškaraca i ženu iz Beograda, a jedan od mladića se nalazi u bolnici u teškom stanju! – preneo je Srbin.info, uprkos činjenici da je prošlo nekoliko dana od napada, policija nije demantovala navode da su ga počinili migranti, iako to uglavnom radi kada se pojave netačne vesti. Dodatno je čudno da ga nije ni demantovao komesarijat iako se o napadu govorilo na nacionalnoj frekvenciji, Vladimir Cucić samo je paušalno rekao „da on“ nema takvih saznanja čime nije ni potvrdio ni demantova da se događaj desio. 

Foto: Pixabay

Ovo od očevica događaja (ime poznato redakciji) saznaje portal „Srbin info“, a posebno zabrinjava činjenica da su o ovom događaju izvestile novinske agencije i mediji, ali su ceo događaj opisali kao „tuču kod Bitef teatra“, bez pominjanja migranata.

– Napad se odigrao u Drinčićevoj ulici. Dvojici rođenih braća i supruzi jednog od njih prišla su dvojica migranata i nešto su im dobacivali. Oni su im poručili da ih ostave na miru, a zatim je jedan od migranata izvukao nož i jednog od mladića ubo u levu butinu. Očigledno ga je pogodio u arteriju. Krvi je bilo na sve strane. Zatim su napali i njegovog brata i ženu – prepričava očevidac stravičnog događaja za naš portal.

On navodi da je zatim pritrčao da pomogne nesrećnom čoveku, koga su, baš kao i ženu, migranti šutirali u glavu dok su ležali u lokvi krvi!

– Počeli su da beže, ali su tada naše komšije, koje moram da pohvalim, potrčale i uhvatile jednog od napadača. Oborili su ga na zemlju i držali sve dok nije došla policija. I policiju moram da pohvalim, jer su došli posle samo dva minuta i ubrzo uhvatili i drugog počinioca – naglašava naš sagovornik.

Kako se ispostavilo, dvojica migranata-napadača su iz Tunisa i Alžira, dakle nikako iz zemalja gde postoje ratni sukobi i opasnost.

– Koliko sam upozat, oni se trenutno terete za pokušaj ubistva. Policija je u stanu gde su oni boravili zatekli još sedam-osam Arapa i svi su privedeni u SUP u 29. novembra. Trebalo bi da policija ima i snimke celog događaja od kamera sa obližnjih zgrada. Kako su nam policjaci rekli, do sada su se migranti međusobno sukobvljavali, ali sada su počeli sa obračunima i sa lokalnim stanovništvom – otkriva sagovornik „Srbin info“.

Pročitajte još:
(VIDEO) Hajde recite, da je i ovo lažna vest o napadu migranata! Da li je mala devojčica, fašista sa fobijama?!
(VIDEO) Pohapšene patrole protiv migrantskog nasilja, građani vikali bravo momci!
(VIDEO) Dojče Vele: U paralelnoj realnosti migranti napadaju žene po Srbiji, a ovo su slike i snimci žrtava!

Ipak, ono što posebno zabrinjava je to što mediji nisu preneli sve detalje ovog događaja, odnosno nisu pomenuli da je napad bio u režiji migranata, a predsednik države svakog ko se ne slaže sa njegovom migrantskom politikom etiketira kao „đubre fašističko“.

Redakcija „Srbin info“ poziva nadležne da zvanično otkriju istinu i sve detalje o ovom stravičnom događaju i upoznaju javnost Srbije sa potencijalnom opasnošću.

Srbija ne bi bila prva država u Evropi koja prikriva migrantsko nasilje, velike afere su predhodno otkrivene u Švedskoj, Nemačkoj i Velikoj Britaniji.

Više o tome kako su se zataškavala 1.500 silovanja koja su počinili migranti u Kelnu za Novu godinu nad ženama evropskog porekla, kao i prikrivanja masovnih silovanja u gradu Roterhamu možete videti u sledećem snimku: 


Izvor: Dnevna Gazeta/Srbin.info

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite