(VIDEO) ISIS KORISTI KORONU: Pobuna džihadista u azilantskom centru, vijore se zastave Islamske države! Specijalci i oklopna vozila stigli na lice mesta…

(VIDEO) ISIS KORISTI KORONU: Pobuna džihadista u azilantskom centru, vijore se zastave Islamske države! Specijalci i oklopna vozila stigli na lice mesta…

Grupe takozvanih izbeglica u Nemačkoj otkrile su svoj pravi identitet i istakli zastave Islamske države, a zatim su zapretili da će zapaliti azilantski centar. 

Migranti u mestu Suhl, pokrajina Thuringia započeli su nerede u azilantskom centru, bacajući flaše na policiju u zaštitnoj opremi, kao odgovor na zatvaranje u karantin zbog izbijanja Korona virusa.

Problem dolazi u trenutku kada je Evropu zadesila najveća kriza od Drugog svetskog rata, a policijske snage su opterećene održavanjem reda na ulicama svojih gradova.

Ilegalni migranti koji su testirani kao pozitivni na Korona virus, došli su u Nemačku iz Švedske. Kada su naređeni karantin i zabrana da napuste objekat, rizična grupa azilanata napravila je haos.

Namera im je bila da spreče druge grupe azilanata da uđu u kuhinju, jer je jedna grupa želela da započne štrajk glađu, dok druga nije – prenosi MDR.

Pročitajte još:
KORISTE PANDEMIJU ZA ŠIRENJE MRŽNJE: EU optužila Rusiju, za posledice Korona virusa!
ORBANOV ŠAMAR MERKELOVOJ U SRED NEMAČKE: Vi ste hteli migrante mi nismo, vi gušite demokratiju!
SADA IMA MRTVIH: Korona odnosi živote u Srbiji, zaraženo 135 osoba i broj raste!

Policija je pozvana da uguši nerede i oko 200 policajaca u specijalnoj opremi je raspoređeno oko centra. Potparol policije Volfgang Nikola, rekao je da su se migranti okupili ispred kapije centra, sa pretnjom da će zapaliti centar, a nosili su zastave ISIS-a.

Policija je takođe otkrila da su migranti koristili decu kao ljudski štit.

Oko 20 migranata je uklonjeno. Kolovođe nasilnih migranata nisu Sirijci, već su došli mahom sa Severa Afrike. Na lice mesta su dovedeni i vodeni topovi i oklopljena vozila.

Nemačka je uz Francusku i Švedsku iskusila velike nerede u azilantskim centrima, proteklih godina, ali autoritarne pro-EU vlasti u tim zemljama ne odustaju od politike otvorenih granice, a sloboda govora po pitanju migracije je ugrožena širom EU naročito na internetu.

BONUS VIDEO: Na koje način je Džordž Soroš isplanirao naseljavanje migranata po Srbiji, a Ana Brnabić to potvrdila pred kamerama na konferenciji u Londonu možete videti na sledećem snimku:

Izvor: Vesti Dana

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite