(VIDEO) ZAVIJAJU SIRENE: Borbena vozila jure kroz Sombor, građani traže odgovore o migrantima?!

(VIDEO) ZAVIJAJU SIRENE: Borbena vozila jure kroz Sombor, građani traže odgovore o migrantima?!

Građane Sombora uznemirio je snimak kolone policije koja velikom brzinom prolazi kroz njihov grad, a odmah su počele i spekulacije o razlogu za takva dešavanja. 

Službenici PU Sombor su prošle noći (19.03) realizovali akciju smanjenja broj migranata u centralnim delovima grada. Većina zatečenih u smeštajnim kapacitetima i na ulicama prebačen je u Prihvatni centar u Šikari.

Samo u jednoj fazi akcije u prihvatni centar preseljeno je stotinjak lica. Kapacitet somborskog centra je 120 mesta, ali se u zvaničnim izveštajima UNHCR, mesecima u nazad redovno navodi da je broj korisnika gotovo dvostruko veći – prenosi portal SO.info.

Pročitajte još:
(VIDEO) SKANDAL: Vučić napao narod za širenje Korone, a on ne nosi masku dok dočekuje ljude iz žarišta epidemije!
DA LI JE OVO TRENUTAK KOJI SU VREBALI? Sever Kosova na meti nove terorističke organizacije ANA!
(VIDEO) URLAO: Vučić svalio krivicu na narod zbog novih slučaja Korone, a onda počeo da hvali sebe!

Dan nakon akcije na društvenim mrežama objavljen je snimak na kome se vidi kolona policije koj je projurila sa borbenim vozilima. Prolaznici su bili iznenađeni ovakvom scenom kao iz filmova a vozači su se slabo sklanjali sa puta.

Odmah su počele i spekulacije o razlogu dolaska, a neki Somborci tvrde da su zatekli vozila u Šikari gde je i migrantski centar, građani zahtevaju zvanične odgovore šta se dešava u njihovom mestu. Ovako su komentarisali događaj:

Sinisa Mladjan: Ovo nikako nije dobro cim vojska na ulicama

Snezana Usljebrka: Neka se oglasi gradonacelnica,to joj je duznost!

Zoran Pekter: Otisli su u Šikaru

Bojana Grubor: Evo ih u Šikari

Milan Tomic: Šikara… Migranti..

BONUS VIDEO: Kako su narodne patrole protiv migrantskog nasilja, završile na naslovnim stranicama i postale skandal, dok incidenti poput pokušaja migranata da snime silovanje u Subotici ili napad u kome su migranti isekli detetu glavu skalpelom, nikako ne dolaze na naslovne strane medija pogledajte u sledećem snimku:


ž

Izvor: Vesti Dana/SO.info

 

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite