Migranti izbačeni iz centar u Subotici zbog epidemije Korona virusa, plan režima je da ih rasporede po drugim gradovima…

Migranti izbačeni iz centar u Subotici zbog epidemije Korona virusa, plan režima je da ih rasporede po drugim gradovima…

Subotica više nema centar za ekonomske migrante.

Ilustracija (Foto: Screenshot)

Prihvatni centar u Subotici je zatvoren, a ekonomski migranati koje su bile smeštene u ovom objektu, raspoređene su u druge centre, potvrđeno je danas iz Komesarijat za izbeglice i migracije.

Prema nezvaničnim informacijama, objekat Prihvatnog centra u Subotici trebalo bi da bude osposobljen za prihvat državljana Srbije koji su došli iz inostranstva.

Sličan scenario sproveden je u Vojnoj ustanovi Morović, gde je tokom jučerašnjeg dana formiran kamp u kojem je smešteno oko 60 osoba, državljana Srbije koji su pristigli na Granični prelaz Horgoš iz inostranstva, a nemaju prebivalište na teritoriji Srbije.

Pročitajte još:
(VIDEO) NAJVEĆI SKANDAL NJEGOVE KARIJERE: Vučić skrivao Koronu od javnosti zbog izbora
(FOTO) BEOGRAD: Migranti su me napali bilo ih je trojica, jedan me je zgrabio i onda…
(VIDEO) PROPAGANDA U VREME EPIDEMIJE: Kina ne pomaže SAMO SRBIJI! Dali su više Česima…

Organizacija “Azil u Srbiji Asylum Protection in Serbia” juče je na svom nalogu na Tviteru objavila informaciju da ekomski migranti koji žive u Srbiji, bez detaljnih informacija, prebačene autobusima u Beograd.

Danas su autobusima svi migranti iz subotičkog kampa prebačene u kamp u Beogradu na dva meseca. Kamp je zatvoren, a svi su zamoljeni da uđu u autobuse, bez detaljnijih informacija o čemu je reč, tako da su mnogi zbunjeni i uplašeni dok naoružana vojska sprovodi ovu akciju, navedeno je u postu ektremne pro-migracione grupe.

Objekat Prihvatnog centra u Subotici predat je na dalje upravljanje nadležnim državnim organima.

BONUS VIDEO: Kako su narodne patrole protiv migrantskog nasilja, završile na naslovnim stranicama i postale skandal, dok incidenti poput pokušaja migranata da snime silovanje u Subotici ili napad u kome su migranti isekli detetu glavu skalpelom, nikako ne dolaze na naslovne strane medija pogledajte u sledećem snimku:

Izvor: Vestidana.rs/Voice

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite