POBUNA GASTARBAJTERA U KAMPU: Gladni smo, hladno nam je, nema lekova! Stidite se uniforme, Vučić čeka da pocrkamo…

POBUNA GASTARBAJTERA U KAMPU: Gladni smo, hladno nam je, nema lekova! Stidite se uniforme, Vučić čeka da pocrkamo…

Incidenti u Subotici.

Državljani Republike Srbije, koji su nekoliko dana proveli na aerodromu „Šarl de Gol“ u Parizu, uspeli su da se vrate u domovinu, ali ne svi, polovina njih iščekuje drugi avion koji još juče trebao da stigne.

Građane koji su pristigli noćas, pregledali su lekari VMA i testirali na koronavirus, cela grupa je bila negativna, medicinsko osoblje im je dalo rešenje za kućnu izolaciju.

Golgota srpskih državljana pristiglih iz Francuske se ovde ne završava u skladu sa novim merama vlade, umesto kućne izolacije, podeljeni su u dve grupe i poslati u improvizovane objekte za svrhe karantina.

Polovina njih u Rakovicu, a druga polovina u Suboticu.

Objekat u Subotici čuva vojska, a lica u karantinu nemaju slobodu kretanja, a ni osnove uslove. Više od 50 ljudi smešteno je u nekoliko prostorija u kojim su evidentno boravili migranti sa Bliskog Istoka, toaleti su demolirani, a kreveti su na sprat.

Pročitajte još:
(VIDEO) ORBANOVO UPOZORENJE SRBIJI: Šta ćemo reći unucima kada pitaju „zašto su vas preplavili migranti“…
(FOTO) VUČIĆEVA PREVARA: Deca izbeglice su ćelavi i imaju brade! Sirijci izgledaju kao da su došli iz Afrike…
(VIDEO) NAJVEĆI SKANDAL NJEGOVE KARIJERE: Vučić skrivao Koronu od javnosti zbog izbora

-Nezadovoljni uslovima jutros smo se pobunili, pokušali smo da izađemo i preskočimo ogradu, ovo je van svake pameti, gore nego u zatvoru-kaže (M.J.) i dodaje kako karantin nije problem, ali da su uslovi pristojni.

Neki od građana vređali su policajce i predsednicu Vlade Anu Brnabić, a komentarišu da predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić „čeka da pocrkaju, a da će posle da se hvali kako je spasavao ljude“.

Redakcija je kontaktirala i grupu koja je ostala u Parizu, kažu da su na stalnoj vezi sa ljudima u Srbiji i da im pojedini govore da je tamo lošije nego na aerodromu u Francuskoj.

Nakon pobune, rečeno im je da će ih premestiti u Vojnu gimnaziju, organizovan je transport, ali dobili su previše informacija, više ne znaju šta je tačno, a šta ne, objašnjavaju naši sagovornici.

BONUS VIDEO: Na koji način su botovi u Srbiji vređali majku kojoj je ćerka silovana, pa ubijena od strane migranata i kako su NVO aktivisti za dokazani zločin tvrdili da je lažna vest, a sve sa ciljem da se zataška migrantsko nasilje možete pogledati u emisiji produkcije Balkan.info posvećenoj migrantskoj invaziji na Srbiju:


Izvor: Naša Borba

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite