(VIDEO) ŠTA SE TO DESILO? Bolničari i policija noću evakuišu migrante iz azilantskog centra u Beograda!

(VIDEO) ŠTA SE TO DESILO? Bolničari i policija noću evakuišu migrante iz azilantskog centra u Beograda!

Policija i bolničari noću odvode migrante iz azilantskog centra.

Dok komesarijat za migraciju tvrdi da građani dele lažne vesti i stare snimke migranata kako bi širili paniku, naš portal je došao u posed novog video materijala na kome se vide problemi sa migranatima u Beogradu.

Napominjemo zarad transparentnosti da su na snimku policajci i bolničari operemljeni maskama, imajući u vidu da će brojni ekstremisti i pro-EU mediji po već dobro ustaljem šablonu reći da se snimak načinjen pre migrantske krize.

Dva videa koji su snimljeni u noći između trećeg i četvrtog aprila, pokazuju bolničare koji dolaze u punoj zaštitnoj opremi, akoji u saradnji sa policijom odvode migrante

Na prvom snimku se mogu videti ambulantna kola koja su ispred centra za ekonomske migrate Mikaslište koja su u pratnji vozila ministarstva unutrašnjih poslova, a migranti zatim ulaze u vozilo.

Prvi snimak je načinjen u toku noći između trećeg i četvrtog aprila, u periodu kada je građanima zabranjeno kretanje ulicama Beograda zbog policijskog časa.

Iako je stanovnike ulice Gavrila principa duboko uznemirila navedena scena, nadležni nisu mirovali pa je ubrzo počelo i prebacivanje ekonomskih migrnata iz zgrade.

Pročitajte još:
(VIDEO) LAŽU NAROD: Ukoliko su snimci migranata stari, zašto policajci i vojnici nose maske? Zašto migranti kažu da su sad došli…
(VIDEO) UHAPŠEN MIGRANT, SVIREPO ZAKLAO MLADIĆA: Izgledao je srećan, zato sam ga ubio!
Čovek iz Gline istukao migranta koji mu je provalio u kuću, uhapšen jer je branio porodicu!

Na drugom videu, vidi se masovna evakuacija migranata iz Miksališta, razlog za uklanjanje migranata ili gde će biti odvedeni nismo mogli da saznamo iz izjava nadležnih.

Ipak očigledno je da je ceo autobus popunjen ekonomskim migrantima, a odvezen je u pratnji dve marice. Navedeni snimak je načinjen ujutro 4. aprila.

Na jučerašnjoj konferenciji za novianare pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković tvrdio je da navodno ni jedan jedini migrant u Srbiji nije registrovan na Koronu. U komšiluju su informacije drugačija, pa je tako Grčka saopštila naciji da je Korona izbila u jednom od kampova i zarazila na desetine ljudi, a Viktor Orban je za širenje korone optužio migrante iz Irana.

Preuzimanje snimaka je najstrožije zabranjeno, bez dozvole našeg portala. Mediji koji su proteklih dana širili lažne vesti da su snimci migranata na kojima naši vojnici i policajci nosili maske, navodno snimljeni pre krize sa Koronom, će biti odbijeni. Svi mediji koji su objektivno izveštavali o migrantskoj krizi dobiće dozvolu za preuzimanje.

BONUS VIDEO – Kako su migranti brutalno prebili našeg državljanina, a za to dobili kaznu od samo 5.000 dinara kao i zbog čega iz sudskih arhiva nestaju presude protiv migranata možete videti u sledećem snimku:

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite