(VIDEO) BOJANA I VOJISLAV U MODRICAMA: Migranti ih pretukli, a policija im se podsmevala!

(VIDEO) BOJANA I VOJISLAV U MODRICAMA: Migranti ih pretukli, a policija im se podsmevala!

Još jedno svedočenje o napadu migranata.

Grupa od 8 beogradskih migranata napala je Vojislava i Bojanu u Studentskom parku, prilkom čega je mladić brutalno pretučen motkom, a devojka je završila sa modricama.

Iako je slučaj prijavljen policiji, javno tužilaštvo je ostalo nemo i nije pokrenulo postupak, a žrtve su ogorčene bahatim ponašanjem policije koja je odbila da ih preveze od bolnice do stanice u Majke Jevrosime, sa podrugljivim komentarom da bi morali da im stave lisice ukoliko žele da ih odvedu do stanice.

Migranti su na grupu naših mladića i devojaka potegli noževe, a kako svedoči Vojislav pored udaraca u lice dobio je i udarac štanglom sa leđa nakon čega se onesvestio.

Bojana kaže za Srbin.info, da joj je nakon prijema u bolnicu jedna od doktorki rekla, da je ovo treći napad tog dana, za koji žrtve kažu da su ga počinili migranti.

Na pitanje da li se sada oseća bezbedno, Bojana je odgovorila: Uterali su mi strah u kosti, više nikada neću sedeti u parku sada više ništa neće biti isto, osvtraću se kada god vidim migranata.

Niko od NVO se nije oglasio povodom sve učestalijih napada, a predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić već po praksi ignoriše migrantsko nasilje.

Komesar za izbeglice Vladimir Cucić aktivno je učestvovao u kampanji zataškavanja nasilja, pa je tako nedavno na TV Hepi plasirao lažnu vest, da migranti nisu napali ni jednu ženu u Srbiji.

U organizovanoj kampanji botova, žrtve su vređane tokom prenosa uživo. Portal Srbin.info je proteklih meseci jedini medij koji je intervjuisao žrtve migrantskog nasilja, ali se reportaže ignorišu od strane velikih medija kao što su N1, Pink, RTS i NovaS.

BONUS VIDEO – Svedočenja o višegodišnjoj torturi koju azilanti sprovode nad nezaštićenim stanovnicima Beograda, kao i o napadima migranata na žene i decu u Savamaloj možete pogledati u sledećem snimku:

Izvor: Newspanel.rs

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite